Nagy szünetet tart a One Direction

Kategória: Zenei hírek

Az ötödik albumuk bemutatása után nagy pihenőt tervez a banda.

Szünetet tart jövőre a One Direction a legújabb albumuk megjelenése, és az ezzel járó turnék után. Louis Tomlinson, Harry Styles, Niall Horan és Liam Payne állítólag szeretnének majd egy kis időt 2016-ban, hogy pihenőt tarthassanak, és átgondolhassák, mi lesz a következő lépés. Kiderült, hogy Louis nagy eséllyel lesz zsűritag a következő X Factorban, Harry pedig a szóló karrierren gondolkodik egy ideje, ezért sok rajongó a szívéhez kapott a "szünet" hallatán. Egy bennfentes elárulta:

"A banda szünetet tart jövőre. (...) Simon Cowell (a srácok menedzsere) támogatja őket mindenben, és reméli, hogy ez is hozzájárul ahhoz, hogy a One Direction tagjai minél több ideig együtt maradjanak. Megállás nélkül dolgoztak az elmúlt öt évben, több millió albumot eladtak és a világ legnagyobb hírességei közé léptek. Van az a pillanat, amikor az ember szeretne visszavenni a dolgokból, és kicsit gondolkodni a jövőn. Ami száz százalékig biztos, hogy jövőre nem lesz új 1D anyag ezt követően."

A The Sun magazinnak egy másik bennfentes nyilatkozott, hiszen sokak aggódnak amiatt, hogy ezt követően széthullhat a banda – főként, mert a tagoknak vannak saját terveik.

"Az igazság az, hogy amikor egy boyband szünetet tart, az sokszor a végét jelenti az egésznek. Most már felnőttek és mindenkinek meg van a saját érdeklődési köre, tervei. Niall, Louis és Liam nagy eséllyel összeállna ismét az emlegetett szünet után, de Harry jövője kérdéses."

Harry Styles-nak több filmes szerepet is ajánlottak, és meglehetősen elismert, nagy nevekkel lesz alkalma a színészkedésre, ezért a rajongók szerint könnyen az történhet majd, mint Zayn Malik esetében. Az énekes márciusban kilépett a bandából és azóta a szólókarrierjére koncentrál.

(neon)