Saját albumon dolgozik Kylie Jenner

Kategória: Zenei hírek

A valóságshow-sztár beveszi magát a zeneiparba.

Titokban vett fel egy egész albumot Kris Jenner és Caitlyn (korábban Bruce) Jenner 17 éves lánya. A tévésztár a barátjától, a rapper Tygától kért segítséget debütáló lemeze elkészítéséhez. A zenész az album producere, illetve az írásban és a megvalósításban is segítségére volt a Keeping Up With The Kardashians sztárjának. Kylie már tavaly augusztusban elkezdett éneket tanulni, és meg is osztott erről rövidebb videókat az instáján, de mindig hozzátette, hogy nem biztos abban, hogy a zeneiparban látja a saját jövőjét.

"Nem, nem is tudom. Szeretem az ilyesmit megtartani magamnak, de most mégis izgatott vagyok az új weboldallal kapcsolatban, ami idén nyáron lesz elérhető. Rettentően izgatott vagyok emiatt. Mindenki látni akarja a sminktippjeimet, hogy hogyan csinálom meg a hajam, és hasonló dolgokat. Szeretnék ilyesmivel foglalkozni, mert ez az, ami igazán érdekel."

Úgy tűnik, a sztárt mégsem csak ez foglalkoztatja, ráadásul nemrég az édesanyja, Kris Jenner is elmesélte, hogy mennyire jó énekesnek tartja a lányát. Kylie elmondta, hogy nem akar mást utánozni, hanem a zenélésben is önmaga akar majd lenni - sokan ugyanis azt rebesgették, hogy ő szeretne lenni "a következő Katy Perry".

(neon.hu)